Team

De heer Cor Merx:


De heer Merx is de oprichter én senior attorney at law,Called to the Bar by sworing in by the Common Court of Appeal from the Netherlands Antilles and Aruba on December 17th 2009.
Hij heeft het kantoor opgericht in 2007. Daarvoor heeft Cor Merx als Officier van Justitie bij het OM op Sint Maarten gewerkt. Voor het lezen van een samenvatting van zijn CV klik hier.

Mrs Taishana Arndell-Mc Cauley:


Mevrouw Arndell – Mc Cauley is de secretaresse/office manager van Cor Merx Legal Services. Zij zorgt ervoor dat alle financiële en algemene administratie op orde is. Mevrouw Arndell – Mc Cauley verwelkomt elke cliënt met een grote glimlach!

Ms Jetty ter Schuur:


Mevrouw ter Schuur is verantwoordelijk voor alle incassozaken. Zij zorgt ervoor dat de debiteuren van de cliënten hun uitstaande schulden aan de cliënten terugbetalen. Dit doet mevrouw ter Schuur doormiddel van het sturen van aanmaningen of zij stelt samen met de cliënt en zijn debiteur een betalingsregeling op. Betaalt de debiteur zijn uitstaande schuld niet, dan is zij bevoegd om gerechtelijke stappen te ondernemen en zal zij een verzoek tot conservatoir beslag indienen bij het Gerecht van eerste aanleg.

Ms Ruby Richardson:


Mevrouw Richardson is door Cor Merx Legal Services ingehuurd om de werkvergunningen en/of verblijfsvergunningen van de cliënten te regelen. Zij zorgt ervoor dat de juiste papieren bij de juiste instanties worden ingediend

Stagiaire:


Elk half jaar heeft Cor Merx Legal Services plaats voor een stagiaire. Deze stagiaire zal een ondersteunende rol hebben voor de heer Merx zelf maar ook voor de andere medewerkers. Alle stagiaires die bij Cor Merx Legal Services komen zijn bezig met een HBO-opleiding rechten.